Extrém mosógép kísérletek: otthon ne próbáld ki!

Legyen egy könnyebb téma az oldalon, így nézzük meg most azokat a videókat, hogy miket nem érdemes a mosógépbe tenni. Lehetne az is a cikk címe, hogy 11 dolog, amit ne tegyél a mosógépbe +1, amit nem csinálj rosszkor. Bár ez esetben könnyebb lenne megszámolni azokat a dolgokat, amiket betehetsz a mosógépbe. Mik is ezek az extrém mosógép kísérletek?

Otthon ne próbáld ki! És persze máshol se!

1. Szappan

Mi történik, ha egy adag szappant dobnánk a centrifugáló mosógépbe? Ebből a videóból kiderül az is, hogy a kemény dolgok igenis károsítják a mosógépdobot.


2. Tészta

Vajon tésztagyúráshoz milyen választás a mosógépünk? Nem hiszem, hogy a leghatékonyabb lenne. Extrém mosógép kísérlet szempontjából jó, de egyébként teljesen értelmetlen.


3. Legó

Ha legó kerül a mosógépbe, könnyen előfordulhat, hogy a kisebb alkatrészek lejjebb kerülnek a szűrőbe, így eldugítják. Ez nem csak a legóra vonatkozik, hanem bármilyen más apró dologra is, ami könnyen benne maradhat a zsebekben. Mosás előtt ezért mindenképp ellenőrizd. Nálunk egy doboz gyufa okozott nem kis fennakadást. Azt a sok kis törmeléket kifejezetten munkás volt kioperálni a szűrőből (nem beszélve a szűrő rekesz csavaros tetejéről).


4. Telefon

Szintén gyakori vendég a zsebekben maradt telefon is. Nem árulok el nagy titkot, ha elmondom, hogy nem tesz jót a telefonnak a mosás. Sajnos ez nem az extrém mosógép kísérletek kategóriája, bár előfordul hasonló eset.


5. Dió

Ha szeretnél diót törni, nem a mosógép a leghatékonyabb barátod.


6. Sörös doboz

Bár elég extrém ötlet, szintén nincs értelme a dolognak. Egy kísérletnek viszont elmegy.


7. Mentos és Cola

A híres kísérlet, amit most mosógépben is láthatsz. Szintén ne próbáld megcsinálni.


8. WC papír

A sok papírt, függetlenül a rendeltetésétől szintén nem jó a mosógépbe tenni. A szűrő eldugulásához, de még akár a vízkivezető cső dugulásához is vezethet.


9. Üveg

Bár a videóban meglepően jól bírják az üveg és porcelántárgyak, nem érdemes kísérletezni. Ha szilánkosabbra törik, akkor a szűrő és a dob kipucolása kifejezetten balesetveszélyes lehet.


10. Kenyér

Nem érdemes kenyeret sem pépesíteni a mosógéppel. Bár kifejezetten extrém mosógép kísérletek közé nem sorolnám, de nincs sok értelme. Ezek az ételek a lerakódott mosószer miatt már ehetetlenné válnak.


11. Dinnye

Bár nem mindig könnyű felvágni, azért ezt így mégsem kéne.


+1. Ajtónyitás rosszkor

Ebben a videóban azt láthatod, ahogyan teletöltenek vízzel egy mosógépet, majd ebben az állapotban kinyitják az ajtót. Az elázás garantált!


Összgezve

Jó szórakozást biztosítanak ezek a videók, de nem érdemes kísérletezni ilyesmivel. Ma már nem egy olcsó mulatság hobbiból új mosógépet vásárolni. Ha szeretnél komolyabb cikkeket is olvasni mosógép témában itt találsz.

Facebook
Pinterest
Email
Twitter
Skype
WhatsApp
Energiaigény

Mosogatógép energiaosztály 2024-ben

A mosogatógép energiaosztály besorolásával kapcsolatban egy új jogszabály lépett hatályba 2021. március 1-jén. Ennek köszönhetően az energia címke megjelenése megváltozott.

Energiaigény

Mosógép energiaosztály 2024-ben

A mosógép energiaosztály meghatározására egy új jogszabály lépett hatályba 2021. március 1-jén. Ennek köszönhetően az energia címke megjelenése változott. Energia

Energiaigény

Hűtőszekrény energiaosztály 2024-ben

2021. március elsejétől egy teljesen új hűtőszekrény energiaosztály címkével találkozhatsz. Most ezt a címkét és a hozzá tartozó néhány fontosabb

Szólj hozzá!

2 × öt =