Hogyan tisztítsd jól a hűtőszekrényt?

Bár könnyűnek tűnik a hűtőtisztítás művelete, mégsem olyan egyszerű jól megcsinálni. Sokan sokféle trükköt ismernek, de nem biztos, hogy mindet célszerű alkalmazni. Hogyan csinálja ezt egy klímaszerelő? Hogyan tisztítsd jól a hűtőszekrényt?

Sipos Ákos, klímaszerelő videójában bemutatja, hogyan érdemes és hogyan tudod jól kipucolni a hűtőszekrényt otthon. Bár nem kétperces művelet, az alaposság magáért beszél.

Tisztítsd jól a hűtőszekrényt!

  • Érdemes egy virágállványra helyezni a hűtőt a könnyebb mozdíthatóság érdekében. Hogy mit és hogyan ajánlatos alátenni, arról a videóban Ákos részletesen is szót ejt.
  • A hűtő hátoldalát is muszáj néha kitakarítanunk, ennek a módját láthatod a videóban. Erre a részre nagyon figyelj, mert ha sérül valamelyik alkatrésze, akkor utána már nem fog rendesen működni a hűtő!
  • Utána jön a belső rész takarítása. Itt bemutatásra kerül néhány trükk. Például hogyan nyerhetünk időt a fagyasztott dolgok tárolására a hűtőtakarítás ideje alatt. Vagy pedig hogyan tudod minél gyorsabban leolvasztani a hűtőt.

Tisztítószer használatánál Ákos ajánl egy megfontolandó módszert arra, hogyan érdemes a felületre felvinni. Így egyenletesen lehet eloszlatni, ráadásul a lehető legkevesebb erőfeszítéssel.

Még több videót találhatsz itt: https://www.youtube.com/@akossipos9383/videos

Összegezve

A videón egy elég alapos takarítást láthattál, ráadásul Ákos röviden, gyorsan és rendkívül hatékonyan magyarázza el a lényeget. Megcsinálni mindazt amit láttál, már jóval bonyolultabb, de cserébe lesz egy higiénikusan kitakarított hűtőszekrényed. Alkalmanként tisztítsd jól a hűtőszekrényt, mert megéri!

Hűtőszekrénnyel kapcsolatban további információkat itt tudsz olvasni.

Szólj hozzá!

négy × négy =