Hozzászólási szabályzat

Jelenleg az oldalon engedélyezett mindenhol a hozzászólás. Egyenlőre előzetesen fogom moderálni, és a szabályzatnak megfelelőeket engedélyezem.

Szívesen fogadom az építő jellegű hozzászólásokat, akár pozitívak, akár negatívak. A pozitívnak örülök. Ha építő jellegű, segítő komment, akkor a negatívakat is szívesen fogadom, mert abból tudok tanulni. A negatívat kérlek indoklással fogalmazd meg szalonképes módon a szabályzatnak megfelelően.

A hozzászólások segítenek abban, hogy fel tudjam mérni milyen jellegű cikkre, vagy információra van szükségetek, illetve milyen témára lenne még igény a részetekről.

Ha a hozzászólás sérti a szabályzatot, akkor azonnal törlöm, így értelemszerűen az oldalon meg sem jelenik.

A komment leírásával automatikusan egyetértesz az adatvédelmi irányelvek elfogadásával és a hozzászólási szabályokkal.

Szabályok

 1. Tilos a gyűlöletbeszéd
  Tilos minden, ami valakiket (akárhova és akármilyen közösséghez tartozzon is) bántóan érinthet vagy kifejezetten sért. Tilos a megfélemlítés, vagy olyan hozzászólás írása ami másban félelmet kelthet. Ezzel együtt a politizálás sem megengedett!
 2. Tilos a trágár beszéd
  Ha valaki trágár, nem szalonképes szavakkal kommentel, akár pozitívan, akár negatívan: hozzászólása törlésre kerül és érthető módon nem jelenik meg az oldalon sem.
 3. Minden tilos, ami törvénybe ütközik
  Tilos minden olyan hozzászólás, ami valamilyen bűncselekménnyel, vagy más jogszabály megsértésével akár csak kapcsolatba hozható. Más személyiségi jogainak a tiszteletben tartása kötelező.
 4. Tilos a marketingtevékenység
  Minden előzetes engedély nélküli marketingtevékenység, felhívás, MLM tevékenység vagy bármilyen más kéretlen tartalom tilos. Amennyiben partneri kapcsolat kialakítása a cél, úgy keress meg bátran a kapcsolati oldalon.
 5. Csak a témában
  Kérlek a témába vágó hozzászólást írjatok, ellenkező esetben nem jelennek meg a kommentek.

Köszönöm a szabályok tiszteletben tartását! Jó kommentelést!