Kezdőlap » Bemutatkozás

Üdvözöllek az Otthonunk Segítői weboldalon!

Sokszor tapasztalom azt, hogy nehézségekbe ütközik egy-egy gép tudásának, vagy lehetőségeinek a részletesebb megvizsgálása. Így ezzel az oldallal szeretnék Neked a legmegfelelőbb gép kiválasztásában segítséget nyújtani.

Nem vagyok szakértő, hanem csak használója ezeknek az eszközöknek. Viszont sokat olvastam a témában, ha bármit szeretnék megvásárolni, akkor mindig csinálok egy összehasonlítást. Kigyűjtöm a gépek, készülékek funkcióit, árait és az alapján hozom meg a döntést. Most ezt az információ gyűjteményt szeretném Neked is átadni.

Szükségünk van egyáltalán a gépekre?Miért jött létre az oldal?Hogyan szeretném csinálni?

Nem mosógépre van szükségünk, hanem tiszta ruhákra. Ahhoz, hogy ezt számunkra megfelelő mértékben megkapjuk, szükségünk van egy olyan mosógépre, legyen az új vagy használt, ami a mosást elképzelésünknek megfelelően végzi el.

A mai mosógépek esetén már lehetőségek tárházát találhatjuk meg, bárhova is nézünk. A jó döntéshez több információra van szükség, hogy azzal felszerelve mehessünk el a boltba, és szerezhessük meg új segítőtársunkat.

Tudom milyen az, amikor az adott eszközre van szükség. Hirtelen tönkre megy valamelyik készülékünk (például a mosógép), és egy új vagy használt gép vásárlására kell sort kerítenünk. Ilyenkor sajnos csak nagyon nehezen és lassan találom meg a jó döntéshez szükséges információkat.

Néha az eladó segítségében bízhatok, de internetes vásárlás esetén ez szóba sem jöhet. Ezért szeretnék Neked azzal segíteni, hogy információt biztosítok az otthon leggyakrabban használt eszközök tekintetében. Ez által tudatosabb döntést hozhatsz a vásárlások során, így a saját igényeidet tudod majd érvényesíteni.

Sokan, sok helyen érdeklődtök, hogy adott kategórián belül melyik termék a legjobb. Sajnos erre sohasem láttam még egységes választ. Mindenkinek más jött be. Porszívóknál például valaki a rúdporszívóra esküszik, valakinek a hagyományos jött be, más valaki a száraz-nedves verzióra teszi le a voksát. De fajtán belül a márka és típusválasztás sem egységes. Mindenki mást szeret. Nem vagyunk egyformák, de az igényeink sem azok.

Többségében az általános információkra hagyatkozok egy-egy termékkategória esetén. Az általam megismert adatokat, információkat szeretném közkinccsé tenni, amit Te is felhasználhatsz a vásárlásaid során, és amivel remélem, hogy hozzá tudlak segíteni a jó döntés meghozásához.

Kellemes időtöltést, és jó olvasást kívánok!

Németh Mónika